Exact Online

Software die al uw bedrijfsprocessen automatiseert en integreert in één systeem voor CRM, Projectmanagement, Handel, Productie en Boekhouden.

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Real time info op elk moment, overal ter wereld
  • Online samenwerken met collega’s, partners en accountant

Meer informatie

Projecten

Maximaliseer uw winst en voorkom verlies van omzet door een gebrek aan projectopvolging. Exact voor projecten biedt eenvoudige registratie en ten allen tijde inzicht in uw projecten. Niks ontgaat u nog en u kan bijsturen voor het te laat is.
 

Meer informatie

Handel

Als handelaar zit u tussen uw klanten en leveranciers en wil u dat de samenwerking met beiden soepel verloopt. Exact voor handel geeft u inzicht in uw aankoop, verkoop, voorraad en administratie, zodat u snel kan inspelen op de wensen en noden van uw klanten.
 

Meer informatie

Productie

Als productiebedrijf is het belangrijk dat orders van klanten tijdig geproduceerd en geleverd worden. Exact voor productie helpt uw productie soepel te laten verlopen en uw administratie bij te houden op een eenvoudige, overzichtelijke manier.
 

Meer informatie

Boekhouden

De boekhouding is een essentieel onderdeel van elk succesvol bedrijf. Exact voor boekhouden maakt u het leven makkelijker door alles te integreren in één systeem, zodat u op elk moment inzicht heeft in de financiële situatie van uw onderneming.
 

Meer informatie